Vastarannan Kino Rovaniemellä!

Screen Shot 2015-09-28 at 22.40.29

Joukko Euphoria Borealiksen jäseniä on starttaamassa uutta Kinoryhmää Rovaniemelle! Älä missaa heidän ensimmäistä viikonloppua-Kinoa. EB:n jäsenille osallistuminen EB-hintaan!

Sysipimeä Napapiiri kutsuu elokuvantekijöitä ja elokuvan teosta innostuneita TEKIJÖITÄ Kino Kabaret-työpajaan Rovaniemelle 20.-22.11.2015! Kolmipäiväisen työpajan aikana osallistujat luovat ryhmissä lyhytelokuvia, jotka esitetään viikonlopun päätteeksi POLARIZED! Vision-mediafestivaalin ohjelmistossa.

Vastarannan kinon teemana on kokeellinen lyhytelokuva, sääntöjen rikkominen ja vallitsevan kyseenalaistaminen niin yhteiskunnassa, kuin elokuvan kentällä. Tule ja ota kantaa! Tee elokuva!

Tapahtuma alkaa perjantaina POLARIZED! Visionin järjestämällä seminaarilla, jonka teemana mm. kulttuurihäirintä (lisätietoa seminaarista myöhemmin). Seminaarin jälkeen kokoonnumme tuotantopalaveriin, jossa tekijät kohtaavat toisensa ja ohjaajat esittelevät elokuvaideansa. Osallistujat jakaantuvat työryhmiin ja aloittavat intensiivisen elokuvanteon! Aikaa elokuvan tekoon on sunnuntai-iltaan, jolloin viikonlopun aikana valmistuneet elokuvat esitetään julkisessa elokuvanäytöksessä Rovaniemellä.

Vastarannan Kinoon voi osallistua missä tahansa työryhmän roolissa, esimerkiksi ohjaajana, kuvaajana, leikkaajana, näyttelijänä, maskeerajana, onnenhamsterina tms.
Osallistujamaksu on 15€, Euphoria Borealiksen ja Magneetin jäsenille sekä Lapin yliopiston opiskelijoille 10 €. Osallistumismaksulla katamme eväistä ja vakuutuksista koituvia kuluja.

Täytä hakulomake tästä: http://goo.gl/forms/mmiaJYHlzp
Haku päättyy maanantaina 19.10.2015. Osallistujamäärä on rajallinen, ilmoitamme valinnoista viikolla 43.
Kino Kabaret, what?

Kino Kabaret -tapahtumat ovat osa Montréalista lähtöisin olevaa kansainvälistä Kino Movement -liikettä. Liikkeen tarkoitus on tarjota sekä elokuva-alan ammattilaisille että harrastajille mahdollisuus luoda ja esitellä lyhytelokuvia. Kino on yhteistyötä, kansainvälisyyttä, luovuutta ja ennen kaikkea elokuvien tekemistä tässä ja nyt, ilman paineita kilpailusta tai rahoituksesta. Tapahtuma rohkaisee tekijöitä ottamaan luovia riskejä, tutkimaan uusia elokuvailmaisun alueita ja kehittämään uusia yhteistyön ja elokuvatuotannon muotoja, sekä yksinkertaisesti toteuttamaan ideoitaan valmiiksi valkokankaalle.

Lisätietoja tapahtumasta:
Miina, 0409312658, miinasofia@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.