Ryhdy elokuvantekijäksi Kino Politicassa

Screen Shot 2015-10-16 at 17.25.45

Oletko aina halunnut tehdä elokuvia, mutta sinulta puuttuu tarvittavia taitoja, työryhmä tai rahoitus? Onko sinulla poliittinen sanoma, joka kaipaisi tuekseen elokuvallista ilmaisua? Ei hätää!

Lens Politica ja Euphoria Borealis järjestävät kolmipäiväisen poliittisen elokuvan työpajan Kino Politican 13.–15.11.2015. Pajassa tehdyt elokuvat esitetään osana festivaalin ohjelmistoa 21.11.

Olemme kaikki epätäydellisiä, mutta Kino Politicassa saa siitä huolimatta tai juuri siksi tehdä elokuvia. Kino Politica on yhteistyötä, kansainvälisyyttä ja luovuutta, elokuvien tekemistä tässä ja nyt. Tapahtuma rohkaisee tekijöitä ottamaan riskejä ja kehittämään uusia yhteistyön ja elokuvatuotannon muotoja. Yksinkertaisesti: toteuttamaan ideoitaan valkokankaalle.

Kino Politica alkaa perjantaina 13.11. tuotantopalaverilla, jonka jälkeen työryhmillä on intensiivistä elokuvantekoaikaa sunnuntai-iltaan asti. Euphoria Borealiksen vastuuhenkilöt ohjaavat ja auttavat mahdollisissa tuotannollisissa haasteissa.

Tapahtumaan voi osallistua missä tahansa roolissa, esimerkiksi ohjaajana, kuvaajana, leikkaajana, näyttelijänä, maskeerajana tai onnenhamsterina. Osallistuminen on ilmaista, mutta ennakkoilmoittautuminen on suotavaa.

Euphoria Borealiksen järjestämät Kino Kabaret -tapahtumat ovat osa Montréalista lähtöisin olevaa kansainvälistä Kino Movement -liikettä. Liikkeen tarkoitus on tarjota sekä elokuva-alan ammattilaisille että harrastajille mahdollisuus luoda ja esitellä lyhytelokuvia.

Täytä hakulomake täällä.

Haku päättyy 6.11.2015.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.