Future Shorts Helsinki <3 Euphoria Borealis - Lyhytelokuvapäivän klubi

versio1

FUTURE SHORTS HELSINKI ♥ EUPHORIA BOREALIS
Lyhytelokuvapäivän leffaklubi @ Helsingin Jalkapallopubi (Albertinkatu 36)
Perjantaina 18.12.2015 klo 19->
VAPAA PÄÄSY!

Tapahtuma Facebookissa

Future Shorts Helsinki ja Euphoria Borealis ry lyövät hynttyyt yhteen kansainvälisen Lyhytelokuvapäivän kunniaksi! Ohjelmassa mm. Kino Euphoria -elokuvatyöpajojen satoa, kansainvälisiä Future Shorts -lyhäreitä sekä mahdollisuus tuoda oma lyhytelokuva näytille tai nähdä toisten teoksia Open screen -näytöksessä!

KLO 19: KINO EUPHORIAN HELMET

Mikä on mahdollista kun kaikki on mahdollista? Selfiet kohtaavat absurdin sukupuolittuneet ennakko-oletukset, kesäsynttärit uuden uljaan sketsiohjelman ja klitoris opettaa itse kuinka häntä käsitellään. Lyhytelokuvat on luotu heinäkuussa kansainvälisessä Kino Euphoria -tapahtumassa:

Kehä
ohj. Jerker Beckman, 07’55, trilleri
Synopisis: Voiko aikaa paeta? Yhden oton trilleri.

Viljo
ohj. Pilvi Kuusrainen ja Tuuli Mattila, 02’42, komedia
Synopsis: Elämässä pitää olla jotakin, mistä huolehtia.

Juhlat
ohj. Milla Piiroinen, 03’05, draama
Synopsis: Ystävän uusi partneri onkin yllätys.

#SelfieGirl
ohj. Marina Moshkova, 02’23, animaatio
Synopsis: Kamerakännykän kääntötemppu.

Clit Flick
ohj. Saara Lahnajärvi, 05’45, komedia
Synopsis: Klitoriksen antamia käytännön neuvoja kannattaa kuunnella.

FAD
ohj. Máté Fazekas, 07’29, draama
Synopsis: Mies yrittää keksiä keinon jolla hänen veljensä lopettaisi homovillityksensä.

Never Again
ohj. Carlos Marroquin, 08’46, draama
Synopsis: Nainen löytää itsensä kotiväkivallan kierteessä. Vanhoista tottumuksista on vaikea päästä eroon.

Bodies
ohj. Reeta Kankaanpää, 06’32, tanssi/kokeellinen
Synopsis: Kokeellinen tanssielokuva kehon liikkeestä.

Kiitti äiti
ohj. Andreas Mayer, 05’07, draama/komedia
Synopsis: Kesäsynttärit ovat ankeita, koska kaikki kaverit on poissa lomilla.

Prime Time Crazy Ball Special
ohj. Hannaleena Hauru, 07’17, komedia
Synopsis: Uusi Liekinheitin luonnos komedia – Onnea, tämä sähköpostisi voittaja.

KLO 20.15: CLUB EUPHORIA – Open screen

Tuo oma lyhytelokuvasi, valkokanagas on avoin! Laita lyhytelokuvasi muistitikulle. Leffojen maksimipituus 10min. Näytämme niin monta lyhäriä kuin 40 minuuttiin mahtuu! Euphoria Borealis järjestää Club Euphorian kuukausittain Helsingissä.

KLO 21: FUTURE SHORTS WINTER SEASON

Kansainvälinen lyhytelokuvasetti Future Shorts Winter Season on koottu Future Shortsin päämajassa Lontoossa ja sitä esitetään muutaman kuukauden ajan ympäri maailman. Eri maiden yleisöt kokevat samat elokuvat ja elämykset muodostaen näin valtavan kansainvälisen lyhytelokuvayhteisön. Kansainvälisen Winter Seasonin lyhytelokuvat sisältävät monipuolisesti komediallista ja draamallista fiktiota, animaatiota sekä musiikkivideoita!

LYHYTELOKUVAPÄIVÄ:
Lyhytelokuvapäivää juhlitaan vuoden lyhimpänä päivänä 21. joulukuuta. Nyt kolmatta kertaa Suomessa järjestettävä Lyhytelokuvapäivä on alkanut Ranskasta, jossa lyhyttä elokuvaa juhlitaan tänä vuonna jo viidettä kertaa. Tapahtumaa vietetään Suomen ja Ranskan lisäksi yli 50 muussa maassa. Lyhytelokuvapäivään valmistaa lyhytelokuvapaiva.fi -sivusto, jossa avataan 1. joulukuuta lähtien joka päivä uuden lyhytelokuvan paljastava lyhytelokuvakalenterin luukku. Lyhytelokuvapäivää on vietetty joulukuun aikana myös erilaisilla ennakkoklubeilla. Kaikki huipentuu Lyhytelokuvapäivä –viikonloppuun, jolloin POP UP –näytöksiä järjestetään ympäri Suomea, ja 21.joulukuuta esitettävään Yle Teeman lyhytelokuvailtaan!

Lyhytelokuvapäivää tekevät: Yle Teema, Suomen elokuvasäätiö, AVEK, Future Shorts Finland, Suomen elokuvakontakti ry, Euphoria Borealis ry, AV-Arkki, Doc Lounge , Tampereen elokuvajuhlat ja Uneton48.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.