Kino Sound of Silence – osallistujahaku käynnissä

Euphoria Borealis järjestää toista kertaa yhteistyössä Loud Silents festivaalin kanssa säestettyjen mykkälyhytelokuvien työpajan Tampereella 21.-24.4.2016. Työskentelytilana on Pispalan nykytaiteen keskus eli Hirvitalo.

Työpaja kerää sekä elokuvantekijöitä, harrastajia ja muusikoita yhteen luomaan kymmenen säestettyä mykkäelokuvaa. Kino Sound of Silence tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla historiallista formaattia elokuvasta ja musiikista kiinnostuneille. Työpaja pohjautuu suosittuun kansainväliseen Kino Kabaret -konseptiin, joka haastaa tekijät luomaan elokuvia lyhyessä ajassa spontaanisti muodostuvissa työryhmissä.Tapahtuma huipentuu elokuvanäytökseen livemusiikin kera sunnuntaina 24.4. Pyynikkisalissa.

Työpaja alkaa torstaina 21.4 tuotantopalaverilla klo 19 Hirvitalossa (Hirvikatu 10), 
jonka jälkeen osallistujat luovat leffoja sunnuntaihin asti.

Työpajan hinta on Euphoria Borealiksen jäsenille 10e ja muille osallistujille 15e.

Paikkoja on rajoiteutusti, joten hae nopeasti mukaan tästä  http://goo.gl/forms/9RWZkdMdLl

 

Euphoria Borealis in collaboration with Loud Silents Festival organizes for the second time a silent short film workshop with composed live music in Tampere 21.-24.4.2016. Our working space is Hirvitalo – Pispalan nykytaiteen keskus (Center of Contemporary Art Pispala).

The workshop gathers filmmakers, film lovers and musicians together to create ten composed silent short films. Kino Loud Silents offers an unique possibility for those interested in film and music to experiment with the historic form of early cinema. The idea of the workshop is based on a well-known international Kino Kabaret concept which challenges participants to create films among spontaneously formed groups in a short time.

Participation fee 10€ to Euphoria Borealis members, and15€ to others.

The event will culminate in a film screening accompanied with live music on Sunday 26.4. at Pyynikkisali. The workshop will start with a production meeting on Thursday 21.4. 7 PM at Hirvitalo (Hirvikatu 10), and after the meeting participants will be creating their projects until Sunday.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.