NISI MASA

NISI MASA – European Network of Young Cinema

nisi-masa-soap-photo

Nisi Masan “SOAP!” – workshop helmikuussa 2013. Kuva: Dinka Vuković

Mikä on NISI MASA?

NISI MASA on vuonna 2002 perustettu eurooppalaisen nuoren elokuvan verkosto, johon kuuluu yli 30 jäsenyhdistystä eri maista. NISI MASA koostuu 18-35-vuotiaista nuorista, jotka suunnittelevat ja järjestävät kansainvälisiä elokuvaprojekteja ja -toimintaa toisilleen Euroopassa.

Euphoria Borealis edustaa Suomea NISI MASA -verkostossa, ja on myös yksi NISI MASAn perustajayhdistyksistä.

Euphoria Borealis välittää tietoa NISI MASAn tarjoamasta toiminnasta Suomessa, ja osallistuu NISI MASAn kansainvälisten projektien suunnitteluun ja toteutukseen.

 

NISI MASA järjestää säännöllisesti:

  • nuorille käsikirjoittajille ja tuottajille suunnatun European Short Pitch -koulutuksen
  • kansainvälisiä Film Lab – työpajoja (mm. kokeellinen elokuva, äänisuunnittelu, nollabudjetti-workshop, CineBoat…)
  • elokuvajournalismiin keskittyneitä Nisimazine-workshoppeja, jossa osallistujat toimittavat päivittäistä elokuvalehteä mm. Cannesin, Rotterdamin tai Venetsian elokuvajuhlilla
  • seminaareja, foorumeita ja elokuvanäytöksiä

NISI MASA on yhdistys, joka edustaa eurooppalaisista nuorista koostuva 7-henkinen hallitus. Verkoston yhteiset päätökset tekee jäsenistö, jossa kullakin jäsenjärjestöllä on yksi ääni. NISI MASAn toimistossa Pariisissa on 3-4 päätoimista työntekijää, ja lisäksi 1-2 harjoittelijaa. Harjoittelumahdollisuuksista lisää NISI MASAn verkkosivuilla.

Euphoria Borealiksen jäsenet ovat toimineet aktiivisesti NISI MASAn luottamustehtävissä verkoston perustamisesta lähtien.

www.nisimasa.com

logo-nisi-masa

 

Leave a Reply