Jäsenet ja hallitus

EB:llä on jäseniä noin sata. Olemme kaiken ikäisiä audiovisuaalisesta kulttuurista kiinnostuneita elokuvantekijöitä – ohjaajia, kuvaajia, festivaalijärjestäjiä, kriitikoita, harrastajia jne. Meitä yhdistää kiinnostus visuaaliseen ilmaisuun, innostus kansainväliseen kulttuuriyhteistyöhön sekä halu kokeilla rajoja elokuvakulttuurin kentällä. Euphoria Borealis ry:n tarkoituksena on kannustaa, kehittää ja monipuolistaa kulttuurin ja taiteiden tuntemusta ja erityisesti tekemistä.

HALUATKO MUKAAN?

Euphoria Borealis ry on kaikille avoin audiovisuaalisen kulttuurin yhdistys, joka järjestää kansainvälisiä elokuvatyöpajoja, -näytöksiä ja tapahtumia.

EB saattaa yhteen elokuva-alan tekijöitä ja eri taiteen osa-alueista kiinnostuneita. Yhdistyksen jäsenyyden edellytykseksi riittää siis vain kiinnostus elokuvaan, muodollisia vaatimuksia ei ole. Kaikki alalla toimivat ja siitä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan. Jäsenenä saat myös etuja: työpajojen osallistumismaksut jäsenhintaan, olet etusijalla tulla valituksi viikonlopputyöpajoihin, sekä saat lainata yhdistyksen kalustoa veloituksetta.

Jäsenmaksu vuonna 2015 on 15€ (kalenterivuosi).

Jos olet kiinnostunut liittymään yhdistyksen jäseneksi, lähetäthän lyhyen ja hyvin vapaamuotoisen jäsenhakemuksen osoitteeseen

 

EBry:n HALLITUS 2015

emiliaEmilia Haukka
puheenjohtaja,
NISI MASA yhteyshenkilö
olliOlli Tähtinen
varapuheenjohtaja
pilviPilvi Kuusrainen
sihteeri
karoliinaKaroliina Gröndahl
taloudenhoitaja
nikoNiko Alajoki
hallituksen jäsen
joannaJoanna Österblom
hallituksen jäsen
ilkkaIlkka Levä
hallituksen jäsen
placeholderRoscoe Lee
hallituksen jäsen
maraMara Jelinko
hallituksen jäsen
juhaJuha Mäkinen
hallituksen jäsen
placeholderMaija Kestilä
hallituksen varajäsen
placeholderSami Salminen
hallituksen varajäsen

Leave a Reply