Hae mukaan Young Nordic Talents -projektiin Reykjavik International Film Festivalille

image

HUOM! HAKUAIKAA JATKETTU 31.7. ASTI!

Onko elokuva intohimosi? Oletko alle 26-vuotias elokuvantekijä, tuottaja tai elokuvakriitikko? Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua pohjoismaiseen nuorten elokuvaprojektiin Reykjavik International Film Festivalin aikana 21.-27.9.2015.

Projektin tarkoitus on tarjota pohjoismaisille nuorille elokuvantekijöille mahdollisuus toteuttaa elokuva yhdessä. Osallistujat tulevat Tanskasta, Virosta, Suomesta, Saksasta, Islannista ja Norjasta.

Leirin ohjelma koostuu työpajoista ja luennoista, joiden aiheena on elokuvatuotanto ja -kritiikki. Lisäksi mukana on tapaamisia paikallisten ja kansainvälisten elokuvantekijöiden kanssa elokuvafestivaalilla.

Festivaali tarjoaa osallistujille kuvauskalustoa, mutta osallistujat vastaavat muuten itse elokuvan tuotannosta. Tavoitteena on esitellä valmis elokuvat Reykjavik International Film Festivalilla, ja lisäksi kaikissa osallistujamaissa. Nuorilla kriitikoilla on mahdollisuus osallistua parhaan pohjoismaisen elokuvan palkitsemiseen festivaaleilla.

Osallistumismaksu 100€. Osallistumismaksuun sisältää matkakulut, majoituksen, ruoan ja akkreditoinni festivaaleille projektin aikana.

HAKUOHJEET

Euphoria Borealis ry vastaa suomalaisten osallistujien hausta. Etsimme mukaan projektiin neljää suomalaista osallistujaa. Osallistujan tulee olla 18-26 -vuotias ja suomen kansalainen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa esittelet itsesi, ja CV:si 31.7.2015 mennessä osoitteeseen . Merkitse aiheeseen “Young Nordic Talents”.

LÄHETÄ HAKEMUS 31.7. MENNESSÄ.
Ilmoitamme valituille osallistujille 2.8. mennessä.

“Young Nordic Talents” is a project funded by NORDBUK and produced in collaboration with  Reykjavík International Film Festival.

http://youngnordictalents.jimdo.com/