Kino Euphorian helmet 19.10. @LéSPACE [con]temporary -kioskifestivaali

LéSPACE [con]temporary art festival järjestetään lokakuun puolessa välissä Kulttuurilipan yhteydessä, Pitkänsillanrannan välittömässä läheisyydessä, Unioninkadun ja Kaisaniemenrannan kulmassa. EB:llä on ilo esitellä lokakuun keskellä viimeisenä kesän pilkahduksena lyhytelokuvia heinäkuussa järjestetystä kansainvälisestä Kino Euphoriasta.
Näytös ke 19.10. klo 19-20!

Euphoria Borelis järjesti heinäkuussa jo kuudetta kertaa kansainvälisen Kino Euphoria – Helsinki International Kino Kabaret -tapahtuman. 90 osallistujaa eri puolilta maailmaa kokoontuivat Helsingin Suvilahteen luomaan lyhytelokuvia kolmessa päivässä. Käytössään heillä olivat omat ideansa, oma kalusto ja toisensa elokuvien toteuttamiseksi. Tämän kesän Kino Euphorian tuloksena syntyi yli 50 uutta lyhytelokuvaa. Tähän näytökseen on koottu niiden joukosta helmiä, yllättäjiä, huippuhetkiä ja uusia tulokkaita. Näytöksessä mukana klovnifobiaa, maailman yksinkertaisimman puhelinsoiton koskettavuus, masennuksen syöveri, työpaikkaihastumisia ja erään pakolaisen tarina.
Kino Euphorian helmet, ohjelma
Phonecalls, ohj. Khalid Laboudi, 4min
Have you ever, ohj. Joanna Österblom, 4min
Two, ohj. Carlos Marroquin, 6min
Taxi Driver, ohj. Juha Mäkinen, 5min
Void, ohj. Maximilian Neumann, 3 min
Afraid to smile, ohj. Ilja Rautsi, 8min
Try Again, ohj. Olli Tähtinen, 6min
Häätö (Eviction), ohj. Marja Milistver, 2min
Vittu (Fuck), ohj. Vincentiu Garbacea, 7min
Terminal, ohj. Andreas Flack, 5min
Recomposed, ohj. Ioana Dobroiu, 2min
Pink Bike, ohj. Robert Ly, draama, 8min
Kesto yhteensä 60min
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.