Säälistäjät Finnkinolla toukokuussa

sapsa-finnkino

“Heidän oli annettava säälistä, jottei enää yhtäkään joukkosurmaa tapahtuisi.”

Euphoria Borealis ry:n jäsenten Hannaleena Haurun ja Tanja Heinäsen käsikirjoittama lyhytelokuva Säälistäjät tulee levitykseen Finnkinolle. Elokuva kuvattiin elokuussa 2014 itsenäisesti talkootyönä. Yhdistys tuki lyhytelokuvan tuotantoa mahdollistamalla sen joukkorahoituskampanjan, ja suuri osa elokuvantyöryhmästä on Euphoria Borealiksen aktiivisia jäseniä.

Haluamme jatkossakin tukea jäsentemme itsenäisiä elokuvatuotantoja, ja toivomme että jäsenemme lähestyvät meitä aktiivisesti asiassa, jotta voimme yhdessä kehittää keinoja joilla voimme monipuolistaa Suomen lyhytelokuvatuotantoa. Teemme tällä hetkellä selvitystyötä vastaavien joukkorahoituskampanjoiden mahdollistamisesta.

Euphoria Borealis on avoin yhteisö elokuvantekijöille ja elokuvista kiinnostuneille ihmisille. Jäseneksi pääset seuraamalla ohjeita täällä.

Säälistäjät Finnkinolla Kinopalatsissa Helsingissä 1.5. alkaen.
Tarkemmat näytösajat / Liput 4,5 euroa

Tampereella Niagarassa 8.5. alkaen.