CLUB EUPHORIA #4 – 27.5. klo 19

cover4

Tuo oma lyhytelokuvasi näytettäväksi – valkokangas on kaikille avoin!

CLUB EUPHORIA #4
ke 27.5. klo 19
Vallilassa LéSPACEssa
(Kuortaneenkatu 8)
Vapaa pääsy.

Neljäs ja samalla kevään viimeinen CLUB EUPHORIA on kuin muusikoille järjestettävä open mic -ilta, joissa kuka tahansa laulaja tai soittaja voi ottaa lavan haltuun ja esittää biisejään. CLUB EUPHORIA on sama asia, mutta lyhytelokuville. Yhdessä viehkeän kulttuuritilan LéSPACEn kanssa pystytämme valkokankaan ja projektorin, ja sinä tuot näytettävän lyhytelokuvan. Laita siis leffasi USB-tikulle, ota tikku mukaasi ja tule näyttämään se yleisölle!

Huom! Emme haluaisi näyttää elokuvaasi netistä, sillä paikan internet ei ole vakaa. Tuo siis leffa tiedostona!

Jos sinulla ei ole tällä kertaa omaa leffaa esitettäväksi, tule katsomaan mitä villiä ja vapaata elokuvataidetta muilla on esitettävänä.

Tämän tapahtuman jälkeen CLUB EUPHORIA jää kesätauolle ja palaa taas syksyllä.

Tekniset tiedot elokuvallesi:
– H.264 formaatti

 – max. 1GB tiedosto
– max 10 minuuttia!
– 1 elokuva / hlö pituudesta riippumatta
 CLUB EUPHORIA #4
Open screen night for your short films

Euphoria Borealis invites you again to come and show your short film in its third monthly screening! This is the fourth and last CLUB EUPHORIA of the season. We will have a summer break and return again in the fall.

You know those open mic nights in bars, where any musician can take the stage and play their songs by just going there? CLUB EUPHORIA is the same thing but for short films. Together with the new cultural venue LéSPACE we set the screen and the projector, you bring the short films. Put your film on a USB stick, take the stick with you and come to show it to an audience.

Please bring your film on a USB stick as a file. We don’t want to screen films from the internet as the connection in the venue is not solid


If you don’t have your own film to screen this time, come see what the wild and free filmmakers will screen.

Specifics for your film:
– H.264 format

– File size max. 1GB
– maximum lenght 10 min
– 1 film per person regardless of length